Over Stichting NICC

Over NICC

NICC staat voor Netherlands International Cooperation Collection. Stichting NICC zet zich in om ervaringen met internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling transparanter en inzichtelijker te maken. NICC wil initiatieven met elkaar verbinden, ervaring aan nieuwe kennis koppelen en intergenerationele discussies daarover bevorderen. Op deze manier wil Stichting NICC een bijdrage leveren aan een duurzamere en meer verbonden mondiale samenleving.

De Stichting NICC beheert een veelzijdige collectie over internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling, verrijkt met persoonlijke ervaringen van, voor en door betrokkenen en geïnteresseerden. 

Het NICC-bestuur bestaat uit: Bart Jan van Beuzekom, Rozemarijn van Grieken, Loukie Levert, Teddie Muffels, Isabelle Van Den Hoek Ostende en Janny Poley.

Stichting NICC is een ANBI - Culturele Algemeen Nut Beogende Stichting

NICC-Comité  van Aanbeveling.

Stichting NICC mag zich verheugen in de steun van steeds meer supporters. Dat heeft geleid tot de oprichting van een Comité van Aanbeveling waarvan de leden hebben aangegeven stichting NICC een warm hart toe te dragen en zo nodig de stichting NICC te ondersteunen. Leden zijn: Marc Dierkx, Ton Dietz, Marene Elgershuizen, Sjef Ernes, Loek Hermans, Ron Keller, Pauline Kiesow, Siri Lijfering, Bram van Ojik, Henk Ovink, Sybe Schaap, Marja Spierenburg en Andy Wehkamp. 

Het verrijken en inkleuren van de NICC-collectie geschiedt  samen met studenten en pas-afgestudeerdenen en een grote groep vrijwilligers en resource persons. 

Hoe kun jij helpen?

Stuur een e-mail naar info@stichtingnicc.nl voor meer informatie.

Contact

Stichting NICC, Kortenaerkade 12 (ISS gebouw), 2518 AX Den Haag

E-mail: info@stichtingnicc.nl